Bildet over viser et konseptbilde av pick-up-modellen.
Bildet over viser et konseptbilde av pick-up-modellen.

Annonse


Hinter til at Tesla-pickupen knuser all konkurranse

Neste bil i Tesla-køen ser etter Model Y til å være en pick-up som Elon Musk lenge har hatt på agendaen. Selskapet har stadig gitt små smakebiter av denne, sist i forbindelse med Model Y – men det er likevel ikke altfor mange detaljer omkring denne som er kjent.

Harselerer med Dodge-eier

Tesla-sjefen selv har åpenbart vært litt ekstra begeistret over den kommende pick-up-modellen enn de øvrige modellene, der han flere ganger har omtalt denne som sin personlige favoritt blant fremtidige produkter.

På Twitter svarte han nylig en melding der personen skryter av å kunne trekke 5500 kilogram med sin splitter nye Dodge Ram:

Annonse
Musk kan ikke la være å harselere med Twitter-brukeren, og omtaler 5500 kilogram i denne sammenheng som ynkelig, med indikasjon om at Tesla-pickupen med god margin kommer til å overgå dette.

Må være forsiktig

Det beste for Musk er likevel å holde tunga rett i munn, for det ville nemlig ikke vært første gang Tesla-sjefen kommer med en slik kommentar uten å levere varene.

Da de annonserte den nyeste generasjonen med superladere så omtalte Musk Porsches 350kW-ladekapasitet som barnemat – noe som viste seg å være i det flaueste laget da han senere lanserte super-ladestasjonen med “kun” 250kW.

Nesten ingen merket at Tesla gjorde dette under Model Y-avsløringen

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse