Så få har turt å oppgradere til nyeste Windows 10
Det er kanskje ikke så rart mange holder seg unna 1809 - har du oppgradert?

Annonse


Så få har turt å oppgradere til nyeste Windows 10

Windows 10 sin oktober-oppdatering, versjon 1809, er trolig den mest rotete lansering av en større Windows-oppdatering i nyere historie.

Stoler ikke på Microsofts oppdateringer lenger

Fordi den rotet til alt fra drivere til faktisk å slette uheldige Windows-brukere sine filer i dokument-mappen, regner vi også med at veldig mange droppet å oppdatere – selv etter at Microsoft lovte at problemene er rettet.

Så ille gikk det, at Microsoft vurderer å gi mulighet til å pause oppdateringer i en måned slik at de er sikre oppdateringene fungerer på alle de forskjellige maskinene der ute.

Dette Google-spørsmålet kommer høyt opp på søkeresultatet for "windows 1809".
Dette Google-spørsmålet kommer høyt opp på søkeresultatet for “windows 1809”. (Ill.: ITavisen)

Tallet er 26,4 prosent

Og nå er tallene her for 1809-adopsjonene, og dette er skrekktall for et selskap som Microsoft som er avhengig av at folk oppgraderer til nye Windows-versjoner ikke bare for å levere nye funksjoner til brukerne, men også for å trygge sikkerheten på nettet for øvrig – en flåte med usikre Windows-maskiner er aldri en god tig.

Annonse
Uansett avslører tall fra AdDuplex at kun 26,4 prosent har oppgradert til 1809 – 1803 (den såkalte april-oppdateringen) leder an med 66 prosent markedsandel:

1809 er fremdeles installert på godt under 30 prosent av Windows-installasjonsbasen. (Ill.: AdDuplex)

Her er noen av problemene med 1809

 

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse