Sinte Tesla-kunder får beskjed om at deres Model 3 er forsinket
Tesla Model 3, den rimeligste modellen, er forsinket i USA. Her i Norge leveres den ikke før 2021.

Annonse


Sinte Tesla-kunder får beskjed om at deres Model 3 er forsinket

Den billigste Model 3-utgaven, altså selskapets modell til 35 000 dollar som alle i bransjen har ventet på, skulle akkurat i disse tider være leveringsklar for amerikanske kunder.

Oppdatert, 20:11:

I motsetning av hva Tesla Norge meldte på nettsidene sine på lanseringsdagen i forhold til den rimeligste utgaven, skal lanseringen av denne modellen skje i andre halvdel 2019 i Norge (Tesla bruker ordet “tilgjengelig”), og ikke 2021 som tidligere meldt.

Prøver å selge opp

Men nå får en rekke kunder beskjed om at deres bil er forsinket. Tesla-bloggen Electrek melder samtidig at de enda ikke har fått bekreftet at Tesla har levert en eneste Model 3 Standard. Ovenfor bloggen ønsker ikke Tesla kommentere saken.

Annonse
Enda verre for de berørte kundene, for det er ikke sikkert alle setter pris på det, er at selskapet samtidig prøver å selge dem Standard Plus-modellen til 2500 dollar mer. Denne kan leveres kjappere, noe som nok er en grunn til at Tesla foreslår en slik løsning, men etter å ha ventet lenge på 35k-modellen, oppleves dette som uryddig.

Vi følger utviklingen is saken.

 

Kilde:
Electrek

 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse