Windows Explorer nytt design
Windows Explorer nytt design

Annonse


Filutforskeren i Windows får sitt største ansiktsløft på flere år

Microsoft fortsetter arbeidet med å implementere sitt «Fluid Design» (flytende design) i Windows 10.

Designprinsippet, først introdusert i 2017, leverer ifølge selskapet «intuitive, harmoniske, responsive og på tvers av enheter-opplevelser og samhandlinger» og skal sørge for å modernisere grensesnittet i Windows.

Kan se det nye designet i år

Ifølge den italienske nettsiden HTNovo kommer dette designspråket til å komme tydelig frem i filutforskeren i 2020-versjonen av Windows 10, som er ventet å bli lansert i april neste år.

Men ettersom Microsoft allerede lar Insiders teste Windows 10 20H1, kan vi kanskje vente oss å se endringene i god tid før det.

Annonse
Nøyaktig hvordan nye Explorer vil se ut vet vi ikke, men ifølge HTNovo kan resultatet bli noe lignende som konseptbildet du ser øverst i denne saken.

Bildet ble skapt av Microsofts designer Michael West, og viser tydelig hvordan fluid design skinner gjennom – både med fargene og hvordan filutforskeren i større grad bruker gjennomsiktighet for å matche resten av Windows 10.

Vi tipper resultatet blir noe annerledes enn konseptbildet, men designprinsippene gir oss i hvert et lite hint av hvordan det kan bli seende ut.

Hva synes du om dagens filutforsker?

 

Kilde:
wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse