Google vil aldri lansere en fysisk spillkonsoll.
Google vil aldri lansere en fysisk spillkonsoll.

Annonse


Stadia-sjefen lover at de aldri vil lansere konsoll

Tidligere denne uken avslørte Google Stadia, strømmetjenesten deres for spill som vi lenge har sett frem til. Det meste gikk etter forventningene vi hadde basert på alle ryktene, med unntak av at Google ikke lanserte en fysisk konsoll slik ryktene en stund skulle ha det til.

Ikke begeistret over konsoller i 2019

Da Phil Harrison (sjef i Stadia-avdelingen) ble spurt om mulighetene for en eventuell lansering av en Stadia-konsoll så var det ingen tvil om at det ikke er noe de ser på. Harrison ga også uttrykk for at han ikke synes noe om konsoller i 2019:

“Vi er absolutt sikre på at vi aldri kommer til å lansere en spillkonsoll. Stadia er en nestegenerasjons plattform, og jeg synes at det er veldig spennende for bransjen. Hele verden kommer ikke til å skifte til den nye modellen over natten, men jeg tror at det er uunngåelig at det er denne veien industrien fører oss.”

Hva med internettforbindelsen?

Under intervjuet med Gamesindustry lettet Harrison litt på sløret rundt Stadia og hvordan man utnytter tjenesten til det maksimale. Ved avsløringen lovet Google at man kunne nyte spill i 4K-oppløsning med 60 bilder i sekundet – og da er det ikke uten grunn at mange stiller spørsmål ved hvor bra internettilkobling man trenger for å få til dette.

Annonse


Om dette forteller Harrison at selskapet har gjort betydelige forbedringer den siste tiden – både på maskinvare og programvare, slik at man skal kunne kjøre spill i 4K-oppløsning og en solid mengde bilder i sekundet med en internettforbindelse på rundt 30mbps.

Kilde:
Wccftech