Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Firestorm er gratis å spille for Battlefield V-eiere. (Ill.: DICE)

Dette må være den mest dynamiske Battle Royale-modusen vi har sett!

Spill: Massevis av action i helt fersk spilltrailer.

Om tre dager vil du som Battlefield V-eier oppdage at DICE sender ut Firestorm-oppdateringen som endelig henter Battle Royale-modusen til Battlefield-universet.

Svært dynamisk

Forrige uke ga selskapet en liten smakebit i form av en annonseringstrailer men nå har vi altså en hel gameplay-video som viser de sentrale elementene ved spillet, og det er svært imponerende saker vi får servert – ta en titt under:

Det er drøssevis med detaljer fra videoen: man begir seg ut på kamp på en norsk halvøy alene eller med tre andre personer (støtte for duo-lagspill kommer senere) hvorpå jakten på det beste utstyret og våpen starter.

Miljøet er fremdeles like destruktivt som Battlefield-spill ellers er, og du har en rekke kjøretøy å velge mellom dersom du skulle ha behov for det. Også tanks finner du – forhåpentligvis er spillmekanismen med hensyn til slike kjøretøy balansert.

Skal du spille Firestorm-modusen når det lanseres den 25. mars?

Stikkord: battle royale, battlefield, Battlefield V, bf, bf5, bfv, criterion games, DICE, firestorm, gaming, pc, ps4, Spill, video, xbox one