Xbox One S All Digital
Den heldigitale Xbox One S-konsollen nærmer seg lansering.

Annonse


Her er Microsofts heldigitale Xbox One S – kommer 7. mai

I november i fjor skrev vi at Microsoft jobbet med en diskløs utgave av Xbox One S.

Konsollen er altså ikke en del av de nye konsollene i den såkalte Scarlett-serien, men skal være et rimeligere alternativ til folk som ønsker seg en Xbox One S.

Xbox One S All-Digital Edition

Nå melder Windows Central at den diskløse varianten kommer 7. mai i år. Nettstedet har skaffet til veie dokumenter som indikerer denne datoen. I tillegg har de fått tak i bilder av esken konsollen leveres i.

Navnet på konsollen blir Xbox One S All-Digital Edition, og konsollen leveres altså uten en Blu-ray-spiller.

Annonse


Ryktene skal ha det til at Microsoft tilbyr 1 terabyte lagring i den heldigitale konsollen. Kunder som kjøper konsollen får Forza Horizon 3, Sea of Thieves og Minecraft gratis med på kjøpet.

Xbox-sjefen lar seg ikke skremme av Stadia. – Det var ingen overraskelser

Lanseres i hele verden samtidig

Selskapet har foreløpig ikke bekreftet at konsollen kommer, men det trenger de ikke gjøre heller – det er så mange bevis på konsollens eksistens nå at det hersker ingen tvil. Spørsmålet er bare om 7. mai er den korrekte datoen, noe den sannsynligvis er. Windows Central skriver i tillegg at det hintes til en samtidig global lansering – så da regner vi med Norge er inkludert.

I fjor skrev vi at prisen på den diskløse Xbox-en kan ende opp med å koste omtrent en tusenlapp mindre enn den ordinære Xbox One S-konsollen. Det er imidlertid ikke bekreftet enda, selv om det er åpenbart at konsollen blir billgere ettersom Microsoft sparer penger ved å droppe Blu-Ray-spilleren. Så kanskje rundt 1500 kroner?

Beveger seg sakte, men sikkert mot skyen

Microsoft beveger seg for øvrig nå i samme retning som Google – nemlig mot at spilling skjer via strømming og skyen. Microsoft har blant annet sin xCloud-tjeneste som lar brukere strømme spill til PC-er, mobile enheter og konsoller. Vi forventer å høre mer om xCloud under årets E3 som sparkes i gang 11. juni.

 

Kilde:
Windows Central 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse