I en tilsynelatende privat video ser man at skjermen på Fold er litt krøllet.
I en tilsynelatende privat video ser man at skjermen på Fold er litt krøllet.

Annonse


Vi håper dette er en eldre prototype – denne buen kan vi la oss irritere over

I februar viste en stolt Samsung-sjef frem Galaxy Fold, men det var i begrenset grad hvordan man kunne få et glimt av selskapets (og forøvrig bransjens) første skikkelige foldbare smarttelefon. Telefonen ble kun vist frem fra scenen, og ikke engang pressen fikk ta en nærmere titt på denne – så hemmelighetsfulle var Samsung.

Viser mobilen i bruk

Nå har det dukket opp en video på YouTube som viser mobilen i aksjon og slik man ellers ville ha opplevd telefonen i en naturlig setting, der den heldige brukeren blant annet viser hvordan den kan gå fra mobil- til netttbrettformat i en jevn bevegelse. Likevel er det én liten detalj vi henger oss opp i, nemlig den fullt synlige krøllen som går tvers igjennom skjermen når den er brettet ut.

Det finnes naturlig nok en mulighet for at mobilen i videoen er en tidligere prototype-utgave og ikke forbruker-versjonen, men dette finner vi altså ut av med tiden. Samsung har for øvrig lovet at skjermen i seg selv neppe kommer til å svekkes over tid.

Annonse
Samsung Galaxy Fold kommer utstyrt med en 7.3-tommers QXGA+-skjerm kombinert med en 4.6-tommers HD+ når man har lappet den igjen.

Samsung kan pakke sakene sine hvis Apples foldbare blir slik

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse