VIDEO: Slik har de total-forandret Quake II med ray tracing

VIDEO: Slik har de total-forandret Quake II med ray tracing
22 år gamle Quake II får nytt liv med RTX.

Under Nvidias utviklingsevent GTC demonstrerte de Quake II med Nvidia RTX, altså selskapets ray tracing.

Her er video-demoen

Vi meldte først om prosjektet i januar, i går kom skjermbildene, og i dag er videoen her som komplementerer skjermbildene og avslører hvordan utviklerne kan leke seg med lys i sanntid. Bilder er en ting, video er noe annet: “seeing is believing“.

Dette er en RTX-demo av spillet der tittelen fra 1997 utstyres med global belysning og refleksjoner, dynamisk direkte og indirekte lys-effekter og etteraping av fysiske materialer sine refleksjonsegenskaper i tillegg til volumetriske lys-effekter.

Annonse

Se selv:

Annonse
Annonse