VIDEO: Slik har de total-forandret Quake II med ray tracing
22 år gamle Quake II får nytt liv med RTX.

Annonse


VIDEO: Slik har de total-forandret Quake II med ray tracing

Under Nvidias utviklingsevent GTC demonstrerte de Quake II med Nvidia RTX, altså selskapets ray tracing.

Her er video-demoen

Vi meldte først om prosjektet i januar, i går kom skjermbildene, og i dag er videoen her som komplementerer skjermbildene og avslører hvordan utviklerne kan leke seg med lys i sanntid. Bilder er en ting, video er noe annet: “seeing is believing“.

Dette er en RTX-demo av spillet der tittelen fra 1997 utstyres med global belysning og refleksjoner, dynamisk direkte og indirekte lys-effekter og etteraping av fysiske materialer sine refleksjonsegenskaper i tillegg til volumetriske lys-effekter.

Se selv:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse