Konseptet er laget av ConceptsiPhone og viser en svært elegant iPhone i foldbar-format.
Konseptet er laget av ConceptsiPhone og viser en svært elegant iPhone i foldbar-format.

Annonse


Samsung kan pakke sakene sine hvis Apples foldbare blir slik

Det er vanskelig å si hvorvidt interessen for foldbare smarttelefoner opprettholdes i løpet av de kommende årene, og mange vil sikkert si at det avhenger av teknologien og hvor bra mobilprodusentene utnytter denne.

Drøy prislapp

Allerede har vi både Samsungs Galaxy Fold snart i butikkhyllene så vel som Huaweis Mate X, denne fikk vi for øvrig tatt en titt på – våre førsteinntrykk kan du se her i en video. Det ser ganske lyst ut for disse telefonene med unntak av den drøye prislappen som naturlig nok vil skremme mange potensielle kunder, men det store spørsmålet er for veldig mange hvordan Apple vil inntre dette markedet.

Lekkert iPhone Fold-konsept

De siste ukene har det florert ulike konseptvideoer av diverse foldbare iPhone-telefoner, men den ferskeste av dem ser ut til å ha gjort noe riktig, for denne skulle vi gjerne allerede hatt. I mangel på kreativitet er den av ConceptsiPhone døpt iPhone X Fold, og konseptet viser en elegant og kompakt foldbar iPhone som etter manges mening ville lagt en skygge over dagens Galaxy Fold dersom den ble en realitet:

Annonse


Nå skal det også sies at både Samsung og Huawei ser ut til å plassere seg en generasjon eller to før Apple i kampen om foldbare telefoner, så det gjenstår å se hvordan konkurransekreftene er i sving når de store produsentene har fått etablert seg i markedet.

Hva synes du om konseptet – hadde du valgt denne fremfor Galaxy Fold og Mate X?

Annonse