For ditt eget beste burde du bruke en solid skjermbeskytter dersom du har en Galaxy S10.
For ditt eget beste burde du bruke en solid skjermbeskytter dersom du har en Galaxy S10.

Annonse


Det kan lønne seg å kjøpe ny mobil hvis du knuser din Galaxy S10

Nå om dagen er ikke nødvendigvis den dyre prisen på en smarttelefon det største problemet, men heller at man på uforutsett vis presterer å knuse skjermen. Om du har et av de nyeste smarttelefonene til Samsung i S10-rekken så kan det lønne seg å være ekstra forsiktig, for om uhellet fremkommer så kan det nesten være like greit å kjøpe en helt ny en – prisforskjellen er ikke den største vi har sett.

Starter på 7000 kroner

Tallene som bekrefter dette er offisiell data fra Samsung i Kina, der det kommer frem at du må bla opp det som tilsvarer rett under 7000 kroner for å reparere skjermen på den billigste utgaven, Galaxy S10e. For vanlig S10 og S10+ så er tallene henholdsvis 8000 og 9000 kroner.

Beløpene til høyre er oppgitt i kinesiske yuan.

I den grad det er relevant så er de ovennevnte prisene gjeldende for telefoner som ikke lenger dekkes av garanti. Prisene er riktignok ikke annonsert for andre regioner helt enda, men vi ser ingen grunn til at det skal være et stort sprik.

De skyhøye prisene argumenteres sannsynligvis stort sett i at de nye telefonene er utstyrt med Infinity-O-skjermer, i tillegg til denne har innebygget ultrasonisk sensor for fingeravtrykklesing som krever at hele skjermen må byttes ut dersom sensoren streiker.

Kilde:
Wccftech

Annonse