Apples lanserings-bonanza: iPod Touch oppgraderes trolig i morgen
iPod Touch med 32GB lagringsplass koster 2190 kroner (og litt over tusenlappen mer for 128GB). Det frarådes å handle nåværende generasjon.

Annonse


Apples lanserings-bonanza: iPod Touch oppgraderes trolig i morgen

I morgen lanserer trolig Apple syvende generasjon iPod Touch etter at de denne uken, i det “stille” (det vil si uten pressekonferanse), oppdaterte iPad mini til femte generasjon, lanserte ny iPad Air (og kvittet seg med iPad Pro 10.5) samt oppgraderte innmaten i iMac og iMac Pro.

Har ikke fått oppmerksomhet siden sommeren 2015

Med andre ord får Apple unna de mindre maskinvare-oppdateringene før pressekonferansen 25. mars der fokuset vil være på video, TV, aviser og blader.

Det var MacRumors som først ble tipset om en rekke maskinvareoppdateringer denne uken – alt viste seg å stemme, så da er det svært sannsynlig at det er iPod Touch sin tur i morgen.

En oppdatering er uansett langt på overtid, da den nåværende modellen (som leveres med 32 og 128GB lagringsplass), altså sjette generasjon, ble lansert juli 2015 med 4″ Retina Display, A8-brikke, 8MP kamera og en hjemknapp helt uten TouchID. Vi håper den får TouchID, og i det minste A11.

Annonse
 

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse