Apples lanserings-bonanza: iPod Touch oppgraderes trolig i morgen

Apples lanserings-bonanza: iPod Touch oppgraderes trolig i morgen
iPod Touch med 32GB lagringsplass koster 2190 kroner (og litt over tusenlappen mer for 128GB). Det frarådes å handle nåværende generasjon.

I morgen lanserer trolig Apple syvende generasjon iPod Touch etter at de denne uken, i det “stille” (det vil si uten pressekonferanse), oppdaterte iPad mini til femte generasjon, lanserte ny iPad Air (og kvittet seg med iPad Pro 10.5) samt oppgraderte innmaten i iMac og iMac Pro.

Har ikke fått oppmerksomhet siden sommeren 2015

Med andre ord får Apple unna de mindre maskinvare-oppdateringene før pressekonferansen 25. mars der fokuset vil være på video, TV, aviser og blader.

Det var MacRumors som først ble tipset om en rekke maskinvareoppdateringer denne uken – alt viste seg å stemme, så da er det svært sannsynlig at det er iPod Touch sin tur i morgen.

Annonse

En oppdatering er uansett langt på overtid, da den nåværende modellen (som leveres med 32 og 128GB lagringsplass), altså sjette generasjon, ble lansert juli 2015 med 4″ Retina Display, A8-brikke, 8MP kamera og en hjemknapp helt uten TouchID. Vi håper den får TouchID, og i det minste A11.

 

Kilde:
MacRumors

Annonse
Annonse