Kan være slutt for populært pirat-forum
Reddit skal ha mottatt litt over 70 klager de siste månedene, noe som er for mye, ifølge selskapet som nå muligens stenger r/privacy for godt.

Annonse


Kan være slutt for populært pirat-forum

Moderatorene hos Reddit/r/piracy har mottatt advarsler fra selskapet Reddit.

Kan være starten på slutten

De aller fleste følger regelverket på forumet som forklarer at det ikke er lov å spre piratvare – likevel advarer nå folkene hos Reddit mot at forumet kommer til å stenges om de ikke skjerper seg. Ifølge Reddit har de mottatt en rekke brev om brudd på opphavsretten.

I løpet av de siste månedene skal Reddit ha fjernet ulovlig innhold 74 ganger, noe som ifølge teamet som har dette som oppgave, er mye.

Strenge krav

Moderatorene i r/piracy skal ha blitt svært overrasket over meldingen, da de aldri tidligere skal ha vært i kontakt med noen hos Reddit, nettopp fordi de aller fleste skal ha overholdt reglene. Reddits krav er blant annet at det ikke bare er forbudt å spre lenker til en pirat-tittel, men også å spørre om slikt innhold.

Annonse
Med 350 000 brukere kan ikke 74 sies å være mye, da Google, med riktignok langt flere brukere, har behandlet fire milliarder opphavsretts-forespørsler.

 

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse