Googles tilstedeværelse mangler ikke under årets GDC-arrangement.
Googles tilstedeværelse mangler ikke under årets GDC-arrangement.

Annonse


Får med seg Ubisoft og Doom-skaperne under årets Game Developers Conference

Google har vært på offensiven når det gjelder å hinte til GDC-konferansen  førstkommende tirsdag, der det er ventet at de skal vise frem strømmetjenesten for spill og muligens noe maskinvare. Etter konferansen skal selskapet holde utviklersamtaler med både Doom-skaperne og Ubisoft, i tillegg til en rekke andre.

Stiller opp sterkt – også i år

Det er ikke uvanlig at Google stiller sterkt opp under det årlige Game Developers Conference-arrangementet, og særlig nå som sky-teknologi for spill begynner å bli ekstra aktuelt regner man med at Google ønsker å vise hva de har på lager.

I tillegg til at mandagen er satt av til årets Mobile Developer Day og onsdag til sky-tjenester, så er altså tirsdagen satt av til at Google kommer med sin avsløring etterfulgt av såkalte “Developer sessions” der de blant annet har invitert id Software og Ubisoft.

Annonse


Har hyret inn talentfulle utviklere

Hovedarrangementet vil bli strømmet direkte på YouTube, og vi gleder oss naturligvis til å se hva Google har greid å stelle i stand. I fjor var selskapet i diskusjoner med flere selskaper og spillutviklere der samtalene dreide seg om hvorvidt disse utviklerne var i stand til å teste tjenesten med spill fra diverse plattformer.

GDC-arrangementet er for øvrig myntet på industrien som helhet, og det er ikke urimelig å forvente at Google går litt i detalj på hvordan utviklerne kan føre over spillene til strømmetjenesten deres.

Tror du Googles strømmetjeneste kan være en reell konkurrent til Project xCloud?

Kilde:
9to5Google

Annonse