Twitter kamera
Nå kan du sveipe for å hente frem kameraet.

Annonse


Nå gjør Twitter som Snapchat og Instagram

Twitter har tidligere innrømmet at de ikke har prioritert kamerafunksjonen – for få personer bruker kameraet i appen til at det lønner seg, mente de.

Nå ser det ut til at de har forstått at funksjonen kan bli mer brukt dersom de selv prioriterer den.

I en oppdatering til Twitter-appen har nemlig kameraet blitt satt mer i fokus. Nå ønsker folkene bak Twitter at du som bruker skal dele flere visuelle inntrykk med omverdenen.

Annonse


Enklere å sende direkte

Et sveip til venstre henter frem kameraet, som lar deg enten ta et bilde, eller spille inn et videoklipp ved å holde inn knappen på skjermen.  Trykker du på «Live»-knappen kan du strømme video direkte til dine følgere.

Du kan ikke laste opp bilder fra kamerarullen din via kamera-funksjonen, men det kan du, som før, gjøre direkte fra «Ny Tweet»-knappen.

– Det er designet for å gjøre det enklere å fange det som skjer, og bringe det til folkene som vil se det og snakke om det, skriver visepresident i Twitters produktavdeling på Twitter.

Nå kan du teste nye funksjoner

Twitter er kjent for å være trege med å forandre på produktet sitt, kanskje i frykt for å forkludre kjernen i hva Twitter er. Men nå ser selskapet ut til gjøre et forsøk på å involvere brukerne i større grad enn før.

Tidligere denne uken lanserte Twitter en app kalt twttr. Gjennom denne appen skal Twitter teste nye funksjoner og ideer, og brukere som får tilgang til den kan komme med tilbakemeldinger.

Det er første gang i Twitters historie at selskapet lar brukerne ta del i nye funksjoner før de lanseres for offentligheten.

 

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse