Fallout-spilleren lurte nysgjerrige sjeler inn til labyrinten sin - der ventet et monster.
Fallout-spilleren lurte nysgjerrige sjeler inn til labyrinten sin - der ventet et monster.

Annonse


Dette er grunnen til at du ikke stoler på folk i “Fallout 76”

Fallout 76 fikk aldri den mest positive mottakelsen da det ble lansert i fjor, men det viser seg at enkelte likevel koser seg til de grader med spillet.

Labyrint-felle

På Reddit er det en kar som har delt en video der han lokker andre spillere til en labyrint han har laget, og som han tilbyr premier på dersom folk lykkes. I stedet blir de møtt av en “deathclaw” – et av spillets monstre.

Brukeren plasserte strukturen nær startområdet for å lure til seg så mange nybegynnere som mulig – ingen av disse ble drept av monsteret ettersom det har blitt temmet av spilleren og derfor gjør veldig liten skade på motspillere, men det er likevel komisk hvordan de i panikk løper rundt uten å finne en vei ut:

Annonse


Temming av ville dyr er at av spillets mekanismer, og det skal ha tatt brukeren Korindabar tre dager å finne det aktuelle “Deathclaw”-monsteret i videoen. Disse kan brukes til å bevokte området – kun dersom spillerne angriper den vil den gjøre dødelig skade.

Trøblete lansering

Spillet ble ved lansering kritisert for en rekke ting, og utviklerne fikk masse uønsket oppmerksomhet for blant annet å ha feilaktig gjort markedsføring for en samlerutgave av spillet der kjøperne fikk billige nylon-sekker i stedet for kanvas som var lovet.

Bethesda snur i samlerutgave-saken

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse