Det kan ta lengre tid å få root-tilgang på Android Q enn vi trodde.

Annonse


Android Q er skumle nyheter for deg som vil ha root-tilgang

Man har hatt tilgang til Android Q-betaen i kun noen timer, og nå har det allerede dukket opp nyheter som veldig mange Android-brukere ikke ønsker å våkne opp til: å få root-tilgang på den nyeste Android-utgaven kan være vanskeligere enn det vi er vant til.

Kommer til å ta lang tid

Såkalt “root”-tilgang har lenge vært en stor del av Android-fellesskapet som et verktøy for eksempelvis å forbigå begrensninger i programvaren. En kan bruke slik tilgang til å installere haugevis med diverse programvare blant annet.

Det er utvikleren av programmet Magisk, John Wu, som kommer med nyhetene i en rekke lite oppmuntrende Twitter-meldinger:

Annonse


Dersom det Wu forteller er gjeldende på tvers av operativsystemet så kan det ta en god stund før man ser at Android Q får en fullverdig root. Qu klarte for øvrig å få det til på en eldre utgave av nye Android, men det viser seg altså å være vanskeligere med betaen. Problemet skal visstnok være relatert til at Google har endret strukturen på Android betraktelig ved å utvikle enkelte aspekter ved den nye programvaren fra bunnen av.

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse