Facebook problemer
Mange funksjoner er utilgjengelige i ettermiddag.

Annonse


Har du Facebook-problemer? Du er ikke alene

Oppdatert 20.45: Facebook tar til Twitter for å gi siste nytt om problemene. Ifølge selskapet skal det ikke være snakk om et DDoS-angrep.

Facebook sliter over hele verden – det er blant annet umulig å kommentere eller publisere nye innlegg. Vi ble selv oppmerksomme på dette da vi forsøkte å dele en ITavisen-sak på vår Facebook-side.

Vi trodde at problemet bare gjaldt delingsfunksjonen, men nå viser det seg at problemet er langt mer omfattende enn som så.

Annonse
Ifølge Down Detector er problemene knyttet både til nyhetsstrømmen og innlogging. Enkelte ser ut til å ikke komme seg inn på det sosiale nettverket i det hele tatt.

Samme nettsted viser at problemene oppstod rundt kl 16.30 norsk tid.

– Vi er klare over at enkelte brukere for tiden opplever problemer med tilgangen til Facebook-appene. Vi jobber med å løse problemene så raskt som mulig, sier en talsperson for Facebook i en pressemelding.

Ikke bare Facebook

Også Instagram er rammet – her opplever brukere at innlegg ikke lastes inn, og Instagram Stories som er borte. Heller ikke knappen som lar deg publisere nye innlegg og sende direktemeldinger fungerer.

Whatsapp opplever også problemer med sin tjeneste.

Problemene kommer under ett døgn etter at flere av Googles mest populære tjenester var nede for telling. Både Gmail, Drive og YouTube var ifølge Down Detector nede natt til onsdag norsk tid.

 

Kilde:
Down Detector 

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse