Master Chief-samlingen kommer på PC, også på Steam.
Master Chief-samlingen kommer på PC, også på Steam.

Annonse


Gjør deg klar for “Halo”-fest: samlingen blir tilgjengelig på PC – også på Steam!

Det har en stund vært ryktet at “Halo: The Master Chief Collection” er på vei til PC – og nå er det endelig bekreftet av Microsoft.

Lanseres en av gangen

Ikke bare kommer spillsamlingen på PC, men den blir i sin helhet å finne på Steam til glede for mange. Spillene lanseres dog på en litt vrien måte: i stedet for at alle lanseres samtidig slik det ble gjort på Xbox One, så lanserer Microsoft ett spill av gangen og i kronologisk rekkefølge med Halo: Reach som først i rekken, deretter Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo: ODST (Campaign) og til slutt Halo 4.

Grunnen til at Microsoft gjør det på denne måten skal visstnok være at man ikke er ferdige med utviklingen av de ulike spillene, for det dreier seg neppe om direkte port av Xbox-utgavene. Blant annet må utviklerne få på plass ordentlig støtte for mus og tastatur, og en vil dessuten finne støtte for “ultra-wide”-oppløsning, 4K og HDR.

Annonse
Kommer til Xbox One

Det var under avsløringen også fokus på at Microsoft henter “Halo: Reach” til Xbox One gratis for de som allerede eier spillet, og nå med høyere oppløsning og bildefrekvens. Dessuten blir spillet lagt til i Xbox Game Pass.

Halo: The Master Chief Collection blir tilgjengelig på PC gjennom både Microsoft Store og Steam uten vi har indikasjon på når lanseringen vil finne sted, men spillet har interessant nok allerede fått en side på Steam. Det er ventet at Halo: Reach lanseres i år.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse