Alle som har hatt Windows-problemer vil elske denne funksjonen
Det er alltid fryktelig irriterende om Windows ikke ønsker å starte grunnet driver-problemer eller en Microsoft-oppdatering - nå ønsker Microsoft endelig å gjøre noe med problemet.

Annonse


Alle som har hatt Windows-problemer vil elske denne funksjonen

Dette burde nok Microsoft har gjort for noen tiår tilbake, men endelig kommer funksjonen som automatisk ruller tilbake Windows-oppdateringer som kan forårsake problemer.

Skal gjøre to ting

Selskapet har rullet ut oppdateringer som fra tid til annen skaper krøll med brukernes maskiner: alt fra blåskjerm til plutselige omstarter kan være tegn på at en eller flere oppdateringer skaper problemer med nettopp din maskin.

Siden komponenter i en maskin kommer fra en rekke forskjellige produsenter, er det viktig at driverne deres fungerer med Windows, og at Windows-oppdateringer fra Microsoft ikke ødelegger for tredjepartsdrivere.

Slettingen av oppdateringen(ene) vil skje automatisk, men kun om alle andre feilrettinger er testet.

Annonse
Microsoft har også en svarteliste-funksjonen:

“For å sikre at enheten din kan starte opp og fortsette å kjøre som forventet, forhindrer Windows også problematiske oppdateringer fra å installere automatisk i de neste 30 dagene. Dette vil gi Microsoft og våre partnere muligheten til å undersøke feilen og fikse eventuelle problemer. Etter 30 dager prøver Windows igjen å installere oppdateringene.”

Om du vet at driveren er sikker, kan man laste ned driveren manuelt fra “Windows Update Catalog“.

 

Kilde:
Bleeping Computer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse