Donald Trump Tim Cook
Donald Trump er ikke enig i at han sa feil da han skulle takke Apple-sjefen.

Annonse


Trump mener «Tim Apple»-hendelsen er falske nyheter – hevder han sa noe annet

Mange fikk seg en latter i forrige uke da Donald Trump kalte Apple-sjef Tim Cook for «Tim Apple», under et styremøte i American Workforce Policy Advisory.

Sa «Tim Cook», bare veldig lavt…

Like etter at internett ble oppmerksom på blunderen, bidro Cook selv til å forlenge latteren ytterligere. Han endret nemlig Twitter-navnet sitt til «Tim », som en klar referanse til den amerikanske presidentens navnefeil.

Men Trump selv synes ikke noe særlig om oppmerksomheten saken har fått. Han kalte hendelsen «fake news» under et møte med republikanske pengedonorer ved presidentens Mar-a-Lago-eiendom fredag, ifølge Axios.

Og Trump hevder at alle som hørte ham si «Tim Apple», hørte feil. Han hevder selv at han sa «Tim Cook Apple». Så hvorfor hørte vi andre noe helt annet?

Annonse
Fordi han uttalte navnet «Cook» veldig lavt, ifølge Trump.

Se og bedøm selv: 

Hvorfor lyve om noe som er fanget på video?

Presidenten adresserer imidlertid ikke det faktum at «Tim Cook Apple» også er en merkelig ting å kalle Apple-toppsjefen.

Flere av personene som var til stede da Trump omtalte hendelsen,  skal ha blitt forbløffet over bortforklaringen, spesielt med tanke på at det hele ble fanget på video.

«Jeg bare tenkte; hvorfor lyve om dette?», skal en av donorene ha sagt, ifølge Axios.

 

Kilde:
Business Insider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse