Annonse


Klar for Pokemon Go-arvtageren? Flere detaljer om det nye Harry Potter-spillet avslørt

Niantic har nå offisielt delt litt mer informasjon om sitt kommende AR-baserte og Pokemon GO-inspirerte spill Harry Potter: Wizards Unite.

Selskapet har produsert det nye spillet i samarbeid med den Harry Potter-sentrerte utgiveren Portkey Games, og vil gi mobilspillerne muligheten til å dra på «magiske eventyr sammen med venner».

Spillet kombinerer innholdet og skikkelsene du elsker fra Harry Potter-universet, såvel som fra Fantastic Beast-serien.

Dette er utgangspunktet

Din oppgave i spillet beskrives som å beskytte og forhindre den magiske verdenen fra å bli avslørt av såkalte gomper – altså vanlige folk.

Annonse


«En ulykke har funnet sted i den falne trollmann-verdenen, noe som forårsaker gjenstander, skapninger, mennesker og til og med minner til å på mysterisk vis dukke opp i gompe-verden. Hekser og trollmenn fra hele verden må samarbeide for å løse mysteriet, overvinne den forvirrende kaotiske magien som omgir disse “Foundables” og returnere dem til sin rettsmessige plass, og holde dem trygge fra gompe-øyner, heter det i beskrivelsen av spillet.

Send objektene tilbake til magi-verdenen

Såkalte «foundables» er magiske objekter som du trolig må samle fra ulike steder i den virkelige verden. Her blir det nok i ekte Pokemon: Go-stil samlinger av folk i parker og andre offentlige steder. Spillerne må deretter sende disse objektene tilbake til den magiske verden ved å bruke trylleformler.

Du vil kunne oppleve AR-utgaver av flere kjente Harry Potter-steder, deriblant Ollivanders tryllestav-butikk. Om Galtvort dukker opp gjenstår å se.

Forhåndsregistrer deg nå

Spillet vil også lanseres med en flerspillerdel som lar deg kjempe mot dødsetere, desperanter og andre skurker.

Forhåndsregistrering er åpnet i Google Play for Android-brukere. Når spillet lanseres vites ikke.

Sjekk ut videoklippene nedenfor for en smakebit på hvordan dette spillet blir:

 

Kilde:
Harry Potter: Wizards Unite

Annonse