Glemte å rydde skrivebordet - avslørt som stor-pirat
Oops - stjernen burde ha ryddet skrivebordet.

Annonse


Glemte å rydde skrivebordet – avslørt som stor-pirat

Musikkprogramvare er ofte veldig dyrt, spesielt til stasjonære maskiner.

“Cracked”

Kanye West og Avicii har begge blitt tatt i å bruke piratkopiert musikk-programvare, men også veldig mange som begynner i bransjen, for ikke å snakke om studio som nettopp har startet opp, har ofte ikke tusenlappene som kreves for å betale for egen lisens (og selvsagt er det lett å la seg forføre med et bare museklikk) – spesielt ikke om de må ha mange.

Det litt spesielle i denne saken er at artisten som nettopp ble avslørt med en rekke piratprogrammer på macOS-skrivebordet til K-pop var stjernen Jeon So-yeon (Soyeon).

Dette er unnskyldningen

Problemet er selvsagt at hun er signert til et plateselskap, og de prøver nå å promotere henne – det var under promoteringen at en video avslørte skrivebordet med piratkopier av Native Instruments Komplete, Kontakt og en rekke andre kjente programvarepakker liggende rett der på skrivebordet med mappenavn som inkluderer “cracked”.

Annonse
Både stjernen og Cube Entertainment, prøver nå å unnskylde så kjapt som mulig for å unngå større juridiske problemer. Utfordringen er selvsagt nå å overbevise alle om at musikk de har solgt, og som hun har laget, ikke ble produsert med piratkopiert programvare – og tjene penger med piratkopiert programvare høres ut som et problem spør du oss.

Unnskyldningen fra dem begge er at programmene ble brukt før hun ble signert, kjent og solgte plater, så får vi se om det holder.

 

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse