forza-7-3-e1507316993462
Det kommer trolig ikke noe nytt Forza-spill i år.

Annonse


Vil involvere fansen i utviklingen av nytt Forza Motorsport-spill

Forza Motorsport-skaperen Turn 10 Studios kommer til å jobbe annerledes med sitt neste prosjekt. Først og fremst er det verdt å nevne at det trolig ikke kommer et nytt Forza Motorsport-spill i år.

I den nyeste Forza Monthly-podcasten sier Turn 10s Dan Greenwalt at arbeidet med et nytt Forza Motorsport-spill nå går inn i en konseptfase, noe som betyr at det trolig er ganske lenge til spillet kommer.

Kanskje blir det en lanseringstittel for den nye Xbox-konsollen? Ikke vet vi, men det vi vet er at Forza-skaperne nå ønsker å involvere fansen i større grad enn før i utviklingsfasen.

Dette hadde Dan Greenwalt å si om det nye Forza-spillet:

Annonse
«Jeg er som en gammel krokodille her, ettersom jeg har jobbet med Midtown Madness. PGR og selvsagt Forza Motorsports. Jeg har sett endringene i industrien. Det er en gammel måte vi gjorde ting på: konseptfase, pre-produksjons-fase, produksjonsfase….det tar spesifikke mengder tid og du involverer ikke brukermiljøet før mye senere. Vi prøver å endre på det», sier Greenwalt. 

Nå er tiden moden for å ta brukerne med på utviklingsfasen, og la spillerne selv i større grad være med å bestemme hvordan det neste spillet skal bli.

«Jeg tror alle har sett det iløpet av det siste året med Forza 7, ettersom vi har prøvd å engasjere miljøet mer med direktestrømmer, men dette endrer også hvordan vi gjør konseptprosessen i seg selv. Intervju av spillere. involvering via Skype – jeg synes denne prosessen er fantastisk, men det er en stor forandring, og noe vi må lære å gjøre bedre. Vi vil ha ideene fra våre fans. Vi snakker nå om å gå inn i en ny fase – hvordan involverer vi fansen i dette konseptet? Det handler ikke bare om funksjoner, det må være mer enn det. Vi trenger bedre samarbeid mellom alle utviklerne og ansatte, og vi trenger å gå forbi forum og noen ideer her og der. Det må være noe sånt som “hva er kjernen i motivasjonen din? Hvorfor spiller du? Hva liker du i andre spill?. Tidligere har vi gjort konseptarbeidet selv  – jobbet med utviklerpartnere og kommet med konsepter selv. Men vi vil gjøre det annerledes denne gangen. Vi vil gjøre det offentlig. Vi vil gjøre det med våre fans. Betyr det tidlige utrullinger? Jeg vet ikke. Men den store nyheten er at teamet forflytter fokuset. Vi flytter fokuset over til dette nye prosjektet vi jobber med, og vi skal gjøre det på en ny måte».

Med andre ord er det nye Forza Motorsport-spillet langt unna lansering.

Hvilke endringer ønsker du mest for det neste spillet i serien?

 

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse