vive
Valve har blant annet vært delaktige i utviklingen av VR-hodesettet HTC Vive. Nå kvitter Valve seg med en rekke ansatte som jobber med VR.

Annonse


VR-forvirring etter Valve-oppsigelser

Valve bekrefter fredag at selskapet har sagt opp en rekke fulltidsansatte, 13 for å være nøyaktig, og stillingene er visstnok relatert til VR.

– Forrige måned måtte vi slippe 13 fulltidsansatte, og en andel av våre våre ingeniør-kontrakter ble terminert. Det er en uheldig side av å gjøre forretninger, men representerer ingen store endringer i selskapet. Vi takker de berørte for bidragene og ønsker dem alt godt i fremtiden, sier talsperson Doug Lombadri i Valve, til Variety.

Mindre fokus på maskinvare?

Valve, som blant annet har vært med på å utvikle VR for HTC Vive, skal angivelig jobbe med nye VR-briller, og har generelt investert mye tid og ressurser i dette markedet. Hva som skjer med selskapets VR-satsing fremover er usikkert, men ifølge Valve er ikke oppsigelsene et tegn på at selskapet trekker seg ut.

De fleste oppsigelsene ser ut til å være innenfor maskinvare-segmentet, så dette kan være et tegn på at selskapet kommer til å fokusere mer på VR-programvare fremover.

Annonse
Pussig nok har Valve også lagt ut flere nye ledige stillinger innefor VR-området, samtidig som at oppsigelsene ble kjent.

En av personene som måtte forlate Valve, var Nat Brown. Han har jobbet i Valve som VR-ingeniør siden september 2015. Han kunngjorde sin avgang på Twitter torsdag.

 

 

Kilde:
Variety

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse