Disney+ kommer til å inkludere hele samlingen til Disney.
Disney+ kommer til å inkludere hele samlingen til Disney.

Annonse


Her er Disneys ess i ermet når de konkurrerer mot Apple

I det Apple gjør klar for det som ser ut til å bli en storslått lansering av videostrømmetjenesten deres så sitter Disney-ledelsen på mer eller mindre de samme oppgavene i det de skal lansere Disney Plus-plattformen.

– Omfatter hele Disney-biblioteket

Under en tale til aksjeeiere kunne Disney-sjefen avsløre noen detaljer omkring Disney Plus-tjenesten – der det viktigste som gikk fram er at tjenesten ifølge Bob Iger vil inneholde absolutt hele samlingen av Disney-filmer.

Disney-sjefen fortalte at hele Disney-biblioteket blir å finne fram til “relativt kort tid etter lansering av tjenesten”, og understreket samtidig at plattformen også vil inkludere nye originalfilmer- og serier som dukker opp underveis.

Er også styremedlem i Apple

Etter Igers egne ord blir Disney Plus tilgjengelig senere i år, men et stort spørsmål i det hele er hvordan Disney-sjefens rolle i Apple blir når disse to aktørene går ut i konkurranse med hver sine strømmetjenester som begge lanseres innenfor kort tidsrom. Iger har nemlig rolle som styremedlem i Apple, en rolle som ifølge Bloomberg risikeres å bli terminert.

Annonse
Det er ventet at Apple annonserer sin nye strømmetjeneste senere i mars under et arrangement som avholdes ved Steve Jobs Theater.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse