Nye Edge blir i testprogrammet kun tilgjengelig for 64 bit Windows 10-eiere.

Annonse


Du er ikke garantert nye Edge enda – fungerer bare på 64-bit Windows 10

Om du bruker Windows har du sannsynligvis fått med deg at Microsoft i desember besluttet å skifte ute EdgeHTML-motoren til fordel for Chromium, slik at nettleseren endelig separeres fra operativsystemet og på den måten uavhengig så den kan lastes ned på macOS-enheter i tillegg til Windows 7, 8.1 og 10.

Ny informasjon

Etter en stille periode med mulighet for å melde seg opp til forhåndstesting av den nye nettleseren så kommer det nå endelig noe informasjon fra Microsoft der man finner både gode og dårlige nyheter.

De gode nyhetene er at testingen snart vil finne sted, mens de dårlige nyhetene er at det utelukkende kreves 64-bit Windows 10 for å teste den nye nettleseren, noe som fort vil utelukke en del personer som hadde likt å prøve ut nettleseren i forkant av offentlig lansering. Det vil si at du fremdeles må vente en stund for å få kloa i Chromium-utgaven av nye Edge dersom du har macOS, et eldre Windows-operativsystem eller 32-bit Windows 10.

Se Edge-bilder her

Uansett, du kan fremdeles melde deg opp til testing her dersom du enda ikke har gjort det, og inntil videre kan du ta en titt på disse bildene av nye Edge i aksjon, der vi ikke så overraskende finner store likheter med Googles Chrome-nettleser.

Annonse


Tror du Microsoft kan gi Chrome nettleser-konkurranse?

Kilde:
Neowin

Annonse