Annonse


Dette er den spirituelle oppfølgeren til Quake, Doom og Duke Nukem

3D Realms og 1C Entertainment i samarbeid med utviklerne hos KillPixel har skapt det de mener er den spirituelle oppfølgeren til Quake.

Skikkelig FPS-retro

Wrath: Aeon of Ruin er et retro-FPS-spill på alle måter: spillet nyttegjør den aller første Quake-motorenSå moro! Spesielt for de av dere som var eldre enn to år halvveis ut i 90-tallet.

“Utforsk gamle krypter, ruiner, ødelagte templer og hylende skoger med ni ødeleggende kraftige våpen og ti mektige gjenstander. Tradisjonelt forsvarsmateriell, som det tilfredsstillende haglgeværet, tar knekken på fiendene på et blunk, og, bruk organiske våpen som “Fangspitter” til å høste deler av fienden som ammunisjon”.

Doom, Quake og heavy metal

“Wrath omfavner de tidløse elementene i klassiske titler som Doom, Quake, Duke Nukem 3D, Blood, Unreal og Hexen, og fører dem autentisk til det 21. århundre. Quake Champions-komponist Andrew Hulshult og Cyberpunk 2077 Senior Audio Engineer Bjørn Jacobsen understreker den eteriske atmosfæren med spøkelsesmiljø og heavy metal.”

Annonse
Lanseringen er sommeren i år til PC (man slipper å handle tidsmaskin). Nintendo Switch, PS4 og Xbox One-spillere kan gjenoppleve gamledager tidlig 2020.

Se traileren:

 

Kilde:
3D Realms pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse