Meizu Zero
«Zero» skulle ha null hull. Men nå ser det ut til at telefonen blir så minimalistisk at den ikke engang kommer til å eksistere.

Annonse


Verdens første smarttelefon med null hull var et mislykket markedsføringsstunt

Tidligere i vinter satte kinesiske Meizu i gang et folkefinansieringsprosjekt for en telefon kalt Zero.

– Feilsteg

Zero skulle bli en telefon helt fri for fysiske knapper og porter. Men prosjektet feilet. På nettstedet Indiegogo var det kun 29 personer som valgte å gi penger til Meizu, som hadde et mål om å få inn 100.000 dollar.

Nå er fremtiden for denne telefonen høyst usikker. Og på Meizus offisielle forum har toppsjefen i selskapet, Jack Wong, adressert fiaskoen:

– Folkefinansieringsprosjektet var et feilsteg fra markedsføringsteamet. Den hull-løse telefonen er bare et utviklingsprosjekt fra R&D-avdelingen – vi planla aldri å masseprodusere dette prosjektet, sier Wong.

Annonse
Svindyr telefon – nå får de pengene tilbake

Meizu Zero skulle altså bli verdens første telefon helt uten knapper og porter. Måten selskapet skulle gjøre det på, var å tilby trådløs lading og eSIM i stedet for kablet lading og et fysisk SIM-kort.

Telefonen skulle være alt annet enn billig. 1.299 dollar (11.300 kroner) måtte du ut med for den ordinære modellen, mens en mer eksklusiv enhet kostet hele 2.999 dollar, 26.000 kroner.

Nå ender det hele opp med at personene som støttet prosjektet får tilbake pengene sine.

 

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse