Colorful sitt flaggskipskort koster nesten 30 000 norske kroner.
Colorful sitt flaggskipskort koster nesten 30 000 norske kroner.

Annonse


RTX 2080 Ti-kortet fra Colorful koster nærmere 30 000 – hvorfor?

Tidlig i januar annonserte grafikk- og hovedkortprodusenten Colorful et beist av en GPU i iGame GeForce RTX 2080 Ti KUDAN under et arrangement der det var klar tale at disse produseres i et begrenset opplag så eksklusive som de er.

Lekkert, retro-design

Kortet ser lekkert ut, med et trippelt rammedesign og tredelt vifteoppsett for kjøling i tillegg til RGB-lys som gir det hele et heftig, retroaktig preg med muligheter for spesialtilpassede effekter. På siden finner du også et LCD-panel kalt Status Monitor 2.0 som gir informasjon om kortet i sanntid, eksempelvis opplysninger om temperatur, volt, viftehastighet og klokkehastighet. Den kan dessuten tilpasses til å vise det du selv ønsker, enten det er tekst eller et bilde.

Det nye kortet fra Colorful koster 3000 amerikanske dollar, tilsvarende rundt 27 000 norske kroner – dette gjør det til det dyreste skjermkortet som er basert på en enkeltbrikke, sett bort i fra Titan-kort.

Annonse


Kjølemuligheter finnes det flere av

Av utgangsporter finner man tre uttak for DisplayPort, én HDMI og en USB Type C (Virtual Link) samt en bryter på baksiden for BIOS-innstillinger med overklokkede egenskaper for bedre ytelse fremfor standard BIOS-innstillinger slik kundene mottar kortet.

KUDAN-kortet har mer å gå på av kjølemuligheter ettersom det er en innebygget kapsel for vannkjøling dersom du skulle ha et eget system for det. Systemet består av en 240mm AIO-radiator med innebygget pumpe og forhåndsmonterte vifter.

Som nevnt i forbindelse med avsløringen av kortet så kommer det kun i 1000 eksemplarer, der hver og ett av disse har et eget nummer risset inn i platen i tillegg til at man får skjermkortet i en egen beholder, som sett i bildene under:

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse