PS4-eksklusive "Days Gone" inkluderer en hel haug filmsekvenser.

Annonse


PS4-eksklusive “Days Gone” har seks timer med filmsekvenser

Bend Studio i Sony er ikke altfor langt unna å lansere deres kommende spill “Days Gone” som er eksklusivt til PlayStation 4. Nå kommer det frem en interessant detalj på varigheten av filmsekvensene i spillet.

Seks timer med filmsekvenser

Allerede i fjor uttalte spillets ansvarlige for den kreative biten at Days Gone tar omkring 30 timer å fullføre fra start til ende, og potensielt lengre avhengig av valgene spilleren tar under gjennomføringen.

Nå bekreftes dette av utviklingsteamet, som også går langt i å redegjøre for hvor lange filmsekvenser spillet inkluderer: Bend har inkludert hele seks timer med sekvenser, såkalte cutscenes.

Annonse
Lanseres neste måned

Hadde Bend Studio og Sony holdt seg tro til den opprinnelige lanseringsdatoen så hadde vi fått kloa i spillet allerede for noen uker siden, men det bli i stedet utsatt i oktober med to måneder, slik at den offisielle lanseringen av spillet vil finne sted i slutten av neste måned, nærmere bestemt den 26. april.

“Days Gone” er et overlevelsesspill som tar opp temaer i vennskap, anger, håp og galskap i en åpen verden med såkalte “freakers” som hovedpersonen Deacon må takle underveis. Det hele har litt The Last of Us-tendenser over det, noe vi ikke takker nei til.

Ser du frem til Days Gone?

Kilde:
Gamereactor

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse