Hopp til navigasjon Hopp til innhold
PS4-eksklusive "Days Gone" inkluderer en hel haug filmsekvenser. (Ill.: Bend Studio/Sony)

PS4-eksklusive «Days Gone» har seks timer med filmsekvenser

Spill: Og fullføres på 30 timer.

Bend Studio i Sony er ikke altfor langt unna å lansere deres kommende spill «Days Gone» som er eksklusivt til PlayStation 4. Nå kommer det frem en interessant detalj på varigheten av filmsekvensene i spillet.

Seks timer med filmsekvenser

Allerede i fjor uttalte spillets ansvarlige for den kreative biten at Days Gone tar omkring 30 timer å fullføre fra start til ende, og potensielt lengre avhengig av valgene spilleren tar under gjennomføringen.

Nå bekreftes dette av utviklingsteamet, som også går langt i å redegjøre for hvor lange filmsekvenser spillet inkluderer: Bend har inkludert hele seks timer med sekvenser, såkalte cutscenes.

Lanseres neste måned

Hadde Bend Studio og Sony holdt seg tro til den opprinnelige lanseringsdatoen så hadde vi fått kloa i spillet allerede for noen uker siden, men det bli i stedet utsatt i oktober med to måneder, slik at den offisielle lanseringen av spillet vil finne sted i slutten av neste måned, nærmere bestemt den 26. april.

«Days Gone» er et overlevelsesspill som tar opp temaer i vennskap, anger, håp og galskap i en åpen verden med såkalte «freakers» som hovedpersonen Deacon må takle underveis. Det hele har litt The Last of Us-tendenser over det, noe vi ikke takker nei til.

Ser du frem til Days Gone?

Kilde:
Gamereactor

Stikkord: days gone, Eksklusivt, lansering, lanseringsdato, playstation, ps4, Spill