Samsung blåser allle av banen med Galaxy S10
S10 blåser alle av banen takket være et nytt HDR10+-panel med høy lysstyrke, korrekt fargegjengjivelse og ytelse.

Annonse


Samsung blåser alle av banen med Galaxy S10

Alle med kjennskap til mobil-gamet vet at Samsung produserer de beste mobil-panelene år etter år.

Forvent HDR-fokus fremover

Vår anmeldelse av S10+ publiseres onsdag denne uken, og den gleder vi oss til å dele med dere, men allerede kan vi vel bare rett og slett konkludere med at Samsung igjen har produsert det aller beste OLED mobil-panelet noen sinne.

De nye modellene er utstyrt med HDR10+-panel og knuser Pixel 3 samt Galaxy S9 og Note 9 – ingen overraskelse det, men det er hyggelig de fortsatt har mer å gå på, spesielt takket være HDR-teknologi. Her vil vi se fine forbedringer i årene som kommer.

Svært lyssterk

En annen flott ting med panelet er 1215 nits maks lysstyrke (og er enda mer lyssterk enn Xs Max) noe som er 17 prosent mer enn S9, mens fargekorrektheten er nær perfekt.

Annonse
S10 har ikke overraskende høyer pikseltetthet enn Xs Max grunnet et mindre panel (6,1″ mot 6,5″), men S10 har flere under-piksler, og, S10 har 4,4 megapiksler og Xs Max 3,3 (2688 x 1242 mot S10 sine 3040 x 1440).

OLED-panelet, som DisplayMate bemerker, fyller nesten hele fronten på enheten og har derfor 10 prosent mer panel enn S9 takket være mindre rammer.

“DisplayMate konkluderer med at: “Galaxy S10 har det mest innovative panelet og den beste skjermen å finne til mobiler. Galaxy S10 leverer jevnt svært god kvalitet og ytelse, og får derfor grønn prikk (veldig bra til utrolig bra) i alle kategorier.”

Xs Max mot S10

Xs Max sitt scorecard hos DisplayMate.
Xs Max sitt scorecard hos DisplayMate.
S10 sitt scorecard hos DisplayMate.
S10 sitt scorecard hos DisplayMate. (Ill.: DisplayMate)

 

Kilde:
DisplayMate

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse