Annonse
Annonse
Annonse

Nå kan du importere Excel-data med kameraet

Excel-AI-1-v2b
AI-teknologi står bak ny smart Excel-funksjon.

Microsoft rullet nylig ut en rekke større oppdateringer for flere av sine produkter. En av de mest interessante handler om Excel.

iOS-brukere må vente

Android-brukere får nå muligheten til å ta et bilde av et utskrevet Excel-ark, for deretter å få det omgjort til et digitalt redigerbart regneark.

Alle med en Android-telefon og Microsoft 365-abonnement kan dra nytte av funksjonen, mens iOS-brukere må vente litt lenger før de kan gjøre det samme.

Annonse

Sparer deg for tid

Funksjonen benytter seg av av bildegjenkjenningsteknologi (AI) for å identifisere informasjonen på et regneark, før det altså konverteres digitalt.

Vi ser for oss at det kan være svært nyttig å slippe å manuelt skrive inn eller kopiere data, så lenge denne funksjonen, kalt «Insert Data from Picture», gjengir informasjonen med høy nøyaktighet.

Fokus på sikkerhet

I tillegg til den nye Excel-funksjonen har Microsoft også introdusert nye sikkerhetsverktøy for 365-produkter. Nå kan brukere få varsler gjennom Authenticator-appen dersom sikkerhetstrusler oppdages. Appen kan også brukes som to-trinnsverifisering og for å se gjennom kontoaktivitet.

For en komplett oversikt over alle nyheter, sjekk ut Microsofts blogg.

Kilde:
Engadget

Annonse
Annonse