Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Dette spillet ga veldig mange folk utallige timer med underholdning, kanskje vender det snart tilbake? (Ill.: Infinity Ward)

Modern Warfare 2-remaster har fått PEGI-rating

Er alt duket for et tiårsjubileum?

Det begynner å bli en stund siden at Raven Software gjorde en knalljobb med å utgi en ny versjon av Call of Duty: Modern Warfare på dagens generasjon spillkonsoller og PC, og de fleste av oss har vel egentlig sett frem til at Modern Warfare 2 får samme behandling.

Rask på avtrekkeren

Nå kan det se ut som vi endelig får det, men det er enda usikkert om multiplayer-delen blir tilgjengelig, i hvert fall fra start.

De som står ansvarlige til å gi spillet en PEGI-rating var nemlig litt for kjappe på avtrekkeren og publiserte en oversikt med anbefalt aldersgrense for Europa – gå inn på denne linken for oversikten. Uansett, ratingen ser for øyeblikket ut til å være gjeldende kun for historiedelen av spillet, altså «campaign»-modusen.

Mulig novemberlansering

Når spillet lanseres er uvisst, men det er ikke utenkelig at det blir lansert samtidig med et kommende Call of Duty-spill, muligens i form av en spillpakke man kan kjøpe.

Call of Duty: Modern Warfare 2 ble lansert i 2009 på PC, PS3 og Xbox 360 og stilte med en veldig habil campaign-modus så vel som en flott multiplayer-del som oppnådde helt enorm popularitet.

Kilder:
Wccftech
PEGI

Stikkord: call of duty, gaming, modern warfare, modern warfare 2, pc, PEGI, ps4, remastered, xbox one