Dette spillet ga veldig mange folk utallige timer med underholdning, kanskje vender det snart tilbake?
Dette spillet ga veldig mange folk utallige timer med underholdning, kanskje vender det snart tilbake?

Annonse


Modern Warfare 2-remaster har fått PEGI-rating

Det begynner å bli en stund siden at Raven Software gjorde en knalljobb med å utgi en ny versjon av Call of Duty: Modern Warfare på dagens generasjon spillkonsoller og PC, og de fleste av oss har vel egentlig sett frem til at Modern Warfare 2 får samme behandling.

Rask på avtrekkeren

Nå kan det se ut som vi endelig får det, men det er enda usikkert om multiplayer-delen blir tilgjengelig, i hvert fall fra start.

De som står ansvarlige til å gi spillet en PEGI-rating var nemlig litt for kjappe på avtrekkeren og publiserte en oversikt med anbefalt aldersgrense for Europa – gå inn på denne linken for oversikten. Uansett, ratingen ser for øyeblikket ut til å være gjeldende kun for historiedelen av spillet, altså “campaign”-modusen.

Mulig novemberlansering

Når spillet lanseres er uvisst, men det er ikke utenkelig at det blir lansert samtidig med et kommende Call of Duty-spill, muligens i form av en spillpakke man kan kjøpe.

Annonse
Call of Duty: Modern Warfare 2 ble lansert i 2009 på PC, PS3 og Xbox 360 og stilte med en veldig habil campaign-modus så vel som en flott multiplayer-del som oppnådde helt enorm popularitet.

Kilder:
Wccftech
PEGI

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse