Skjermbilde 2019-02-28 kl. 13.34.36
Samsung kan ende opp med å tilby et helt unikt kameraoppsett i sin Galaxy A90, en telefon som befinner seg i selskapets midtre prissjikte.

Annonse


Samsung planlegger et helt spesielt kameraoppsett for denne Galaxy-telefonen

I det siste har det dukket opp nye måter å implementere frontkameraet på i smarttelefoner. Vivo har for eksempel introdusert en telefon med et motorisert pop up-kamera, og Energizer har også vist frem modeller med kameraer som spretter opp.

Spretter opp og kan roteres

Hvis ryktene stemmer, kan Samsung være i ferd med å gjøre sin egen spesielle vri på kameraoppsettet i den kommende Galaxy A90-modellen.

Den profilerte Twitter-brukeren @Onleaks, som til stadighet lekker informasjon om kommende produkter, hevder at Samsung kommer til å introdusere et kamera som vil kunne roteres, slik at det på denne måten også kan fungere som et frontkamera.

Ifølge OnLeaks kombineres med dette designelementer fra Oppo Find X og Oppos N1-telefon fra 2013.

Annonse
Bedre selfie-kvalitet?

Ryktene om at A90 får et kamera som spretter opp har svirret lenge, men ifølge OnLeaks skal altså Samsung ha valgt å dra det hele enda litt lenger. Ettersom bakkameraet alltid er bedre enn frontkameraet, kan et roterbart kamera bety bedre selfie-kvalitet, for dem som synes det er viktig.

Foreløpig er dette ubekreftet informasjon, dog hevder @OnLeaks at det kommer fra angivelig troverdige kilder.

 

Kilde:
@OnLeaks (Twitter)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse