Den 13. april får vi vite mer om det nye spillet i Star Wars-serien.
Den 13. april får vi vite mer om det nye spillet i Star Wars-serien.

Annonse


Datoen for Star Wars-avsløringen er spikret

Etter mange år er alt klart for vi får vår første ordentlige smakebit av det som er det nye og etterlengtede Star Wars-spillet. Lucasfilm har nemlig annonsert at EA og Respawn Entertainment kommer til å vise frem Star Wars Jedi: Fallen Order under et arrangement som går av stabelen den 13. april i Chicago.

Skal gi nye detaljer

Lucasfilm lover å gi detaljer og opplysninger om spillet som vi hittil ikke har blitt fortalt, noe som ikke bør være en vanskelig oppgave da de uansett har vært veldig tilbakeholdne med informasjon.

Det har vært mye usikkerhet knyttet til det nye Star Wars-spillet de tre årene etter at det ble annonsert for første gang: det førte til bekymring da EA kjøpte opp Respawn i 2017 og la ned Visceral – da ble et annet Star Wars-spill sendt over til Vanoucver-avdelingen til EA hvor de så skrotet hele greia.

Fallen Order overlevde tilsynelatende alt som gikk fram og tilbake – med lansering høsten 2019. For tilhengere av serien burde det også være en lettelse at Respawn har vist hva de er kapable til, med lanseringen av ganske så vellykkede Apex Legends.

Annonse


Nye Apex Legends-modus er på vei

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse