Annonse


Steve Wozniak er bekymret for Apple

I kjølvannet av Samsung og Huaweis avduking av deres brettbare smarttelefoner, kan vi umulig være alene om å tenke «hva nå, Apple?».

Foreløpig har vi ikke hørt et kvekk fra Cupertino-giganten om deres eventuelle planer om å inntre det brettbare markedet.

– Bekymrer meg

En som har lyst til å få en brettbar iPhone, er imidlertid medgrunneggeren av Apple, Steve Wozniak.

– Apple har vært ledene på flere områder i lang tid, for eksempel innen touch ID, ansiktsgjenkjenning og enkel betaling med telefonen. Men de er ikke ledende i områder slik som brettbare smarttelefoner, og det bekymrer meg fordi jeg virkelig har lyst på en brettbar iPhone, sier Wozniak i et intervju med Bloomberg.

Annonse
Han påpeker imidlertid at Apple «pleier å ha overraskelser på lur» og at de «alltid jobber med ting i bakgrunnen».

Brettbar i 2020?

Men er det realistisk å håpe på en brettbar iPhone i nærmeste fremtid? Ifølge Wamsi Mohan i Bank of America Merrill Lynch er svaret på det «ja».

Analytikere i multinasjonalbanken hevder at Apple jobber med en brettbar iPhone som har planlagt lansering i 2020. Mohan var en uke i Asia der han snakket med selskap i Apples produksjonsledd som hevdet nettopp dette.

Kilder Korea Times var i kontakt med i juli i fjor hevdet det samme, men påpekte at lanseringen kan ende opp med å bli utsatt til 2021. Vi må innrømme at det høres mer troverdig ut med en 2021-lansering.

Vi kommer uansett ikke utenom at Apple har fått innvilget en rekke patenter (dette, f.eks) som omhandler en brettbar enhet, så at Apple jobber med teknologien bør det ikke herske tvil om.

Se konseptvideoen

Uansett er faktum at selskapet har kommet for sent til festen – både Samsung og Huawei har kommet dem i forkjøpet, og flere produsenter kommer trolig til å gjøre det samme.

I mellomtiden kan håpefulle iPhone-brukere ta en titt på denne konseptvideoen som har dukket opp:

Hva synes du om dette konseptet?

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse