AirMessage
AirMessage bringer iMessage til Android.

Annonse


Nå kan du få iMessage på Android

Apple kommer aldri til å lansere sin populære meldingsplattform, iMessage, til Android. Hvis man håper på det, kan man like gjerne begynne å tro på julenissen.

Men takket være en ny app kalt AirMessage, kan man faktisk få tjenesten på Android likevel.

Løsningen er ikke perfekt og du trenger en Mac for å få det til, men det fungerer.

Det appen gjør, er i bunn og grunn at den gjør Mac-en din til en server som på sikkert vis overfører dine meldinger til Android-telefonen din. Med andre må du både ha med deg Mac-en overalt og i tillegg la den være påskrudd døgnet rundt for at det skal fungere.

Annonse
Dette trenger du

  • Appen AirMessage server for MacOS
  • AirMessage for Android
  • En smarttelefon som kjører Android 6.0 Marshmallow eller nyere
  • En Mac som kjører OS X 10.10 Yosemite eller nyere

Først må du laste ned AirMessage server-appen for Mac. Etter at appen er installert, må du tillate AirMessage å lese meldingene dine. Dette gjøres via Systemvalg –> Sikkerhet & Personvern –> Full Disktilgang. Legg til AirMessage.

Deretter må du åpne porter. Følg instruksjonene i installasjonsguiden for å gjøre dette.

Last ned gratis

Når det er gjort, kan du installere Android-appen. Dette er en forholdsvis kort prosess. Skriv inn serveradressen fra Mac-appen og passordet. Du vil da bli bedt om å synkronisere meldingene dine. AirMessage vil da kopiere alle meldingene dine fra maskinen til telefonen. Utviklerne sier at appen ikke benytter seg av noen tredjepartstjenester for å sende meldingene.

«Meldingene dine forlater aldri den sikre, krypterte tunnelen mellom maskinen din og telefonen, bortsett fra at de blir sendt til iMessage», skriver utviklerne.

AirMessage er akkurat ute av betafasen og er gratis å laste ned og bruke.

Kilde:
BGR

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse