Her er klokka med skjerm som brettes rundt armen din
Nubia Alpha lanseres i Europa i april, mens mobilen med "hemmelig" skjerm på baksiden, X, kun lanseres i Kina,

Annonse


Her er klokka med OLED-panel som brettes rundt armen din

Nubia Alpha er en ny smartklokke som gjør ting litt annerledes enn hva vi er vant med.

Har alt, men er den funksjonell?

For i stedet for en digital urskive, som mer eller mindre ser ut som et tradisjonelt armbåndsur, brettes den 4 tommer store OLED-skjermen rundt håndleddet.

Oppløsningen er på 960 x 192(4,01″), noe som gir et format på 5:1. Enheten drives av Nubias eget Android OS som lar brukeren bla i innholdet, og se det, uansett vinkel.

Ikke kortere batterilevetid enn vi er vant til, i det minste

Vi er litt engstelige for ytelsen, da den kun har en Snapdragon Wear 2100 (fra 2016), men i det minste har den 1GB RAM (det samme som Apple Watch Series 4), 8GB lagringsplass og et 500 mAh-batteri (som støtter hurtiglading).

Annonse
Nubia lover fra en til to dager normal bruk.

Sjekk ut Nubia Alpha i vår video fra Mobile World Congress og Nubias helt, helt spesielle mobil X (tro oss – denne har noe helt spesielt på lager – artikkelen fortsetter under videoklippet)

Gest-styring

Enheten har, som seg hør og bør grunnet den helt spesielle skjermen, et helt unikt gest-system: du kan veive fingeren over enheten for å bla opp og ned, og fra venstre til høyre.

Til forskjell fra en rekke smartklokker, blant annet Apple Watch, har denne et 5MP-kamera for bilder og film, og fungerer også som treningskompis med innebygget pulsmåler.

Det lanseres to modeller: en med kun Bluetooth, og en med sSIM-støtte.

Lanseringen vil finne sted i april, inkludert i Europa. Pris: 449 euro (4300 kroner) for den med Bluetooth.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse