The Walking Dead-spillet fra Overkill Software trekkes fra Steam.
The Walking Dead-spillet fra Starbreeze Studios og Skybound Entertainment trekkes fra Steam.

Annonse


Fjernes fra Steam: – Vi gjorde vårt beste

Eierne av The Walking Dead-varemerket, Skybound Studios, har valgt å terminere kontrakten med Starbreeze Studios og i samme slengen fjerne spillet fra den digitale spillbutikken Steam.

Ingen lansering på konsoll likevel

Overkill’s The Walking Dead ble etter flere utsettelser endelig lansert på Steam i november i fjor og utviklerne hadde planlagt en konsollansering i løpet av 2019 som nå ikke vil finne sted likevel.

I uken som var gikk det rykter om at situasjonen var slik den er, men 505 Games tok bladet fra munnen og nektet det hele, med kontrabeskjed om at konsollansering fremdeles vil finne sted. Nå vet vi at altså at dette ikke var tilfellet, og at de faktisk har støtt på interne problemer.

Nådde ikke opp til forventninger

I et innlegg skriver Skybound Entertainment at de fra og med i dag ender kontrakten med Starbreeze Studios og avslutter all aktivitet som forbindes med Overkill’s The Walking Dead. Som begrunnelse for terminering av kontrakten argumenteres det med at spillet ikke stilte opp til forventninger, samtidig som de beklaget overfor tilhengerne:

Annonse
“Vi gjorde vårt beste med å jobbe med Starbreeze og for å løse de mange problemene som oppsto underveis, men til syvende og sist endte spillet opp med å ikke holde våre standarder eller den kvaliteten vi ble lovet. Vi vil unnskylde oss til alle fans, og deler skuffelsen med dere.”

Trekkes fra Steam

Starbreeze Studios skrev i en egen uttalelse at de trekker spillet fra Steam-plattformen snart, og at dette gjelder for nye kunder – slik at de som allerede har gått til anskaffelse av spillet burde kunne fortsette å spille det så lenge serverne fungerer.

Spilte du Overkill’s The Walking Dead? Fortell oss gjerne hva du tenker om spillet i kommentarfeltet.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse