Samsung har publisert en video der man ser Galaxy Fold i all sin prakt.
Samsung har publisert en video der man ser Galaxy Fold i all sin prakt.

Annonse


Samsung Galaxy Fold imponerer stort i ny video

Det er ingen overraskelse at Samsung tok oss på senga da de på ordentlig viste frem Galaxy Fold – den foldbare smarttelefonen som vi lenge har visst at de hadde planlagt. Den var rett og slett mye mer imponerende enn vi så for oss, og selv om det er en heftig pris på beistet så kan vi ikke gjøre annet enn å glede oss til å få en slik i hendene selv.

Det sørkoreanske selskapet har publisert en YouTube-snutt der vi får en mye bedre titt på Fold, og vi regner med at du lar deg imponere som oss:

https://www.youtube.com/watch?v=gS9CWfLg1zg

I den fire minutter lange videoen ser vi Galaxy Fold fra alle vinkler vi kan tenke oss, og den er eksponert fra alle kanter slik at det ikke lenger er noe mysterium hvordan designet tar seg ut. Både kart- og kameragjennomgang kommer frem i videoen, i tillegg til filmvisning og spilling.

Annonse


Kommer i april

Samsung har endelig lent seg mot skikkelige lysforhold til å vise frem Galaxy Fold i all sin prakt, med 7.3-tommers Infinity Flex-skjerm som kan brettes til lommeformat.

Etter opplysningene å dømme så kommer Samsung Galaxy Fold i butikker fra og med april, men de har hittil vært tilbakeholdne med å la pressen komme altfor nærme telefonene. Prisen ligger på rett under 2000 amerikanske dollar.

Dette unnlot Samsung å fortelle deg om Galaxy Fold

Annonse


Annonse


Annonse