Annonse


Her er den brettbare smarttelefonen Oppo ikke vil masseprodusere

For tech-interesserte var forrige uke spennende – både Samsung og Huawei viste frem noen av verdens første brettbare smarttelefoner myntet på vanlige forbrukere.

Men kinesiske Oppo er ikke interesserte i å la Samsung og Huawei sole seg alene i glansen. Nå har selskapet avduket en egen brettbar telefon. Det var visepresident Brian Shen i selskapet som offentliggjorde bilder av enheten på nettstedet Weibo.

Gjør som Huawei

Før du blir overbegeistret er det viktig å påpeke at denne telefonen ikke har kommet like langt i utviklingsfasen som sine konkurrenter. Ifølge Shen skal ikke Oppo lansere denne bredt med mindre etterspørselen blir stor nok.

Bildene vi får se (sjekk nederst i denne saken), viser imidlertid at Oppo heller går for et mer Huawei Mate X-lignende design, enn å følge i Samsungs Galaxy Folds fotspor. Telefonen består nemlig av et stort OLED-panel som går rundt begge sider av telefonen når den er brettet.

Annonse
Ikke stor nok tro på eget produkt

Brian Shen hevder det ikke ville gitt mening å vise frem denne telefonen for offentligheten under MWC. Oppo er tydeligvis ikke altfor selvsikre når det gjelder dette produktet. Shen tror ikke enheten gir brukeren noen ekstra verdi utover at du kan forstørre skjermen og innimellom brette den.

Med andre ord: Oppo mener selv de ikke har utviklet et godt nok produkt enda.

Likevel; Shen sier at selskapet vil vurdere å masseprodusere denne telefonen ettersom responsen via Twitter har vært enorm etter offentliggjøringen på Weibo.

Sjekk ut bildene av prototypen for Oppos hittil navnløse brettbare smarttelefon:

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse