Har du problemer med Google og Philps Hue?
Philips sin Hue tjeneste skal ha klønet til brukernes Google Home-innstillinger.

Annonse


Har du problemer med Google og Philips Hue?

Har du opplevd at Google Home ikke lenger klare å styre Philips sine Hue-lys?

Dette kan fikse feilen

En rekke brukere har siden desember klaget over en feil som medfører at Hue ikke lenger lar seg styre av Googles smarthjem-plattform, grunnet en eller flere feil som har blitt introdusert i senere versjoner.

Feilen oppleves på flere plattformer, men også som en leser påpekt etter oppgraderingen til Android Pie på en Samsung Galaxy S8, og trolig også flere andre mobiler, blant annet Pixel 3.

To mulige løsninger er å slette hjemmet sitt i Google Home-appen, eller opprette en ny bruker om det uansett er ønskelig.

Annonse
Det hjelper ikke å ta omstart av Hue Bridge.

Merk dette som tipset av vår leser:

“I prosessen, uten egentlig mene det, endte jeg opp med å lage hele fire nye hjem – så skjedde under første oppstart av Google Home-appen. Appen meldte så hele tiden at “hjemmet” ikke kunne opprettes”.

“Knappen for å legge til enheter fungerer ikke når den origniale Googlekontoen min er i bruk.”

Men glem det, er hans tips: “Først da jeg gav opp det biten kom jeg videre til hjemskjermen hvor den påsto at den ikke var koblet til nett. Jaha? Men, under innstillingene var det plutselig fire hjem så jeg prøvde å koble til Hue igjen. Og, dette skjer: linken blir tilsynelatende registrert og godtatt fra Hue sin side, men den er ikke å se i Google Home.”

Eieren av systemet sier han enda ikke har turt å lenke Hue mot den nye kontoen, men han presiserer at Google Home og Chromeacst i den minste fungerer med en ny konto.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse