Oppo er en av mange produsenter som lanserer 5G-telefoner i år.
Oppo er en av mange produsenter som lanserer 5G-telefoner i år.

Annonse


Oppos elleville 5G-telefon gir deg 10x tapsfri zoom

Kinesiske Oppo har tyvstartet Mobile World Congress med å annonsere to nye 5G-telefoner under en pressekonferanse i Barcelona.

Den første telefonen vil benytte seg av en Snapdragon 855 og X50-brikken for 5G-tilkobling. Telefonen vil kun bli tilgjengelig i utvalgte markeder under operatørene Swisscom, Telstra,  Optus, og Singtel.

Den andre telefonen er ikke oppsiktsvekkende fordi den har 5G – det er tross alt ventet at en rekke produsenter vil introdusere telefoner med denne formen for nettverkstilkobling den kommende uka.

48 megapiksler og sinnsyk zoom

Istedet stjeler Oppo showet med å annonsere noen elleville spesifikasjoner for denne modellen, som vil lanseres en gang sent i 2019. 5G-telefonen, som foreløpig ikke har fått noe navn, får tre kameralinser – en vidvinkel, en ultravidvinkel og en telefoto-linse. Til sammen skal kameraene tilby 10 x tapsfri zoom.

Annonse
Det betyr at du vil kunne zoome inn ganske kraftig uten at det vil ødelegge skarpheten eller fjerne detaljer fra bildene du tar. Hovedkameraet er på hele 48 megapiksler.

Foreløpig er ingen lanseringsdato kjent, men Oppo sier at telefonen vil komme sent i 2019.

Kilde:
Cnet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse