Kan Microsofts Xbox-nyheter få Sony til å angre på at de ikke deltar på årets E3-messe?
Kan Microsofts Xbox-nyheter få Sony til å angre på at de ikke deltar på årets E3-messe?

Annonse


Årets E3 kan bli meget spennende for Xbox-fans

Sony har valgt å ikke være til stede under årets E3 – det betyr at Microsoft ikke trenger å jobbe like hardt for å få oppmerksomheten rettet mot dem.

Nå tyder det meste på at Microsoft har planer om å utnytte denne muligheten – det franske spillnettstedet JeuxVideo  hevder nemlig at selskapet kommer til å snakke om deres neste Xbox-konsoller.

Sent i 2020

Selv om vi kanskje ikke får vite navn og pris på kommende konsoller, er det en stor sjanse for at vi får bekreftet de to enhetene Microsoft planlegger å lansere.

Konsollene, som går under kodenavnene Lockhart og Anaconda, er direkte etterfølgere av Xbox One og Xbox One X. Alt tyder på at selskapet sikter seg inn mot en lansering neste år, trolig iløpet av siste halvdel i 2020.

Annonse
JeuxVideo hevder videre at de nye konsollene får følgende spesifikasjoner:

Lockhart

CPU: Custom 8 cores – 16 zen threads 2
GPU: Custom NAVI, 4+ Teraflops
RAM: 12GB GDDR6
Lagring: SSD 1TB NVMe, 1+ GB/s

Anaconda specifications

CPU: Custom 8 cores – 16 zen threads 2
GPU: Custom NAVI, 12+ Teraflops
RAM: 16GB of GDDR6
Lagring: SSD 1TB NVMe, 1 + GB/s

Med andre ord blir Lockhart-konsollen den rimeligste og minst kraftige av dem, og vil være oppfølgeren til dagens Xbox One. Anaconda på sin side, blir oppfølgeren til den kraftigere Xbox One X.

Lanseres sammen med dette spillet

Nettstedet hevder videre at Anaconda vil få samme prislapp som Xbox One X, altså 500 dollar. Prisen på Lockhart-konsollen nevnes det ingenting om.

Imidlertid nevnes det at Halo Infinite vil bli en lanseringstittel for begge plattformer når konsollene lanseres neste år. Dette spillet skal visstnok være kompatibelt med dagens Xbox-konsoller også.

I tillegg kommer Microsoft sannsynligvis til å snakke om Project xCloud-plattform, selskapets nye strømmeplattform.

 

Kilde:
Gamerant

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse