Ny Windows 10-build ute for test – med mystiske gaming-forbedringer

Microsoft har satt et enormt fokus på spillet
Microsoft har satt et enormt fokus på spillet "State of Decay" i den siste Windows-builden som enkelte har fått tilgang til.

For to uker siden lanserte Microsoft en ny build til Windows 10 med nummeret 18334. Nå har selskapet bygget videre på denne med build 18342.

Bedre spillopplevelse

Funksjonene i den siste oppdateringen er noenlunde mystiske: ifølge Microsoft selv beskrives disse som forbedringer til spillopplevelsen, selv om det ikke er spesifisert nøyaktig hvilke endringer som er på plass og som skal sørge for en bedre gaming-opplevelse.

Tester State of Decay

Som et ledd i testingen av den oppdaterte programvaren så får testerne tilgang til State of Decay helt gratis. Spillet ble ifølge Neowin aldri tilgjengelig gjennom Microsoft Store, så det spekuleres i at Microsoft tester ut muligheten for Win32-spill gjennom Store – spill man ellers må skaffe til veie gjennom tredjeparter som Steam.

Annonse

Linux-filer i Windows

En annen endring i det midlertidige Windows-buildet er muligheten for å ha tilgang til Linux-filer fra Windows 10 gjennom et Windows Subsystem.

Kilder:
Neowin
Microsoft

Annonse
Annonse