Samsung Galaxy Home blir å finne i butikker i april.
Samsung Galaxy Home blir å finne i butikker i april.

Annonse


Endelig – Samsung Galaxy Home blir tilgjengelig i april

Under et Unpacked-arrangement i august viste Samsung frem Galaxy Home, en smarthøyttaler med stemmestyringsegenskaper takket være selskapets egne virtuelle assistent Bixby. Detaljer om selve produktet og lansering har likevel vært ukjent siden den gang, men nå vet vi endelig når den kommer.

Kommer i april

Etter gårsdagens Unpacked-arrangement lettet selskapets administrerende direktør endelig på sløret, og DJ Koh kunne avsløre at smarthøyttaleren havner i butikkhyller i april.

Og det er et beist vi har med å gjøre i Galaxy Home, for smarthøyttaleren er utstyrt med åtte mikrofoner som skal høre stemmen din klart og tydelig hvor enn i rommet du befinner deg. Det er “Hei Bixby”-uttrykket som vekker den, og Samsung har utstyrt den med et imponerende sett høyttalere fra AKG samt støtte for SmartThings-plattformen sin slik at du kan bruke den til å kontrollere lys og andre smarte komponenter i hjemmet ditt.

Samarbeid med Spotify

Samsung har inngått partnerskap med Spotify for Galaxy Home, og det spekuleres også i at de får til et slags samarbeid for å hente Apple Music ettersom selskapet har hatt slikt på gang med Apple den siste tiden, med eksempelvis iTunes på smart-TV-ene sine.

Kilder:
Neowin
Samsung

Annonse