"Age of Empires" kan være på vei til Xbox One.
"Age of Empires" kan være på vei til Xbox One.

Annonse


“Age of Empires”-skaperne har spennende nyheter på vei

Om du er en “Age of Empires”-tilhenger så venter du sannsynligvis på nyheter omkring det siste i serien som Microsoft avslørte i sommeren 2017. Utenom dette så er det nok en del Xbox-spillere som lurer på om de får bryne seg på Age of Empires-universet, og svaret kan være ja.

“Spennende nyheter”

Det er i hvert fall dersom vi tar utgangspunkt i kommentarene til en Microsoft-ansatt, som i et blogginnlegg feirer ettårsjubileum for Definitive Edition-utgaven av Age of Empires til PC.

For i tillegg til å annonsere den åttende oppdateringen til spillet, så skriver Jennifer Godwin at Age of Empires vil dukke opp i mars-utgaven av “Inside Xbox”, hvor de skal annonsere “veldig spennende” nyheter.

Definitive Edition eller det nye? Eller begge?

Vi skal ikke spekulere for mye, men de “veldig spennende” nyhetene er inntil videre en god indikasjon på at Age of Empires finner sin vei til Xbox One, enten det er Definitive Edition eller det nyeste spillet som enda ikke er lansert. Det kan være veldig passende i disse tider, hvor Xbox One har fått skikkelig støtte for mus og tastatur.

Annonse
Fra dagens ståsted gir det all verdens mening at Microsoft introduserer klassikeren på sin egen konsoll i påvente av det nye spillet, men det gjenstår å se – og vi skal holde dere oppdatert.

For øvrig inneholder den åttende oppdateringen til Definitive Edition en rekke feilrettinger og utbedringer, den komplette listen kan du lese her.

Kunne du tenkt deg Age of Empires på Xbox One? Fortell oss gjerne under i kommentarfeltet hva du tenker.

Kilde:
Age of Empires

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse