4000 Tesla-biler er klare til å lastes ombord et skip for levering i Europa.
4000 Tesla-biler er klare til å lastes ombord et skip for levering i Europa.

Annonse


Måtte rette seg selv etter feil produksjonsanslag

Én time etter at Elon Musk tok til Twitter for å skryte av produksjonstallene sine, måtte han rette opp og oppklare hva han mente for å ikke skape forvirring.

Årlig rate på 500 000 biler

Til å begynne med ga han et perspektiv på Tesla sin virksomhet i 2011 og sammenlignet dette med 2019: nemlig at det ble produsert null Tesla-biler i 2011 mens det blir laget 500 000 i 2019. For de som er investert i Tesla-universet og som holder seg oppdatert på det som kommer fra selskapet, så er det noe vanskelig å begripe at de skal påta seg den enorme oppgaven i år.

Musk oppklarer i en senere tid at det han mente å gi uttrykk for er at Tesla forventer å produsere biler i en årlig rate på 500 000 biler, men at de begrenser seg til å levere nærmere 400 000 biler for året:

Annonse


Ikke overraskende så var mange skeptiske til dette tallet, men det skal uansett sies at den amerikanske elbilprodusenten har kommet en lang vei fra tiden som ble karakterisert best som et produksjonshelvete.

4000 biler på vei til Europa

Uansett, i andre Tesla-nyheter så publiserte Musk et bilde som er et gledelig syn for mange som har bestilt i Europa. Slik ser altså en oppstilling på 4000 Tesla-biler ut, der mesteparten er Model 3:

Annonse


Annonse


Annonse