Les alt om Galaxy Fold
Galaxy Fold lanseres i april. Norsk pris foreligger ikke.

Annonse


SE VIDEO og les alt om Galaxy Fold

Samsung har endelig avslørt Fold, en helt ny type mobil hele mobilbransjen kommer til å følge etter i årene som kommer.

Oppdatert,

Det har vært mye frem og tilbake med lanseringen, men slik vi skjønner det lanseres Fold 26. april i USA, og 3. mai i Europa.

Vi fikk ingen demo på den under pressekonferansen i kveld, men kommer selvsagt tilbake til dette med en gang det lar seg gjøre.

Annonse
Dette melder Samsung

Samsung presenterte i kveld den etterlengtede Galaxy Fold, en ny brettbar telefon som skaper en helt ny kategori på mobilmarkedet. Galaxy Fold har verdens første 7,3-tommers Infinity Flex Display som kan brettes sammen til en kompakt telefon med front-skjerm. Enheten tilbyr kraftfull multitasking – for å se på video, spille spill og mye mer.

– Samsung skriver i dag neste kapittel i historiebøkene om mobilinnovasjon gjennom å forandre hva som er mulig i en smarttelefon. Galaxy Fold er en helt ny kategori som med vårt Infinity Flex Display åpner opp for helt nye muligheter, sier Even Amdal, sjef i Samsung Norge.

https://www.youtube.com/watch?v=7r_UgNcJtzQ

En smarttelefon. Et nettbrett. Brettet sammen til en enhet.

Med Galaxy Fold får brukeren en helt ny mobilopplevelse, med muligheter som man ikke har kunnet forestille seg med en vanlig smarttelefon. Brukeren kan nå ta del i det beste av to verdener – en kompakt enhet som kan brettes ut og forvandles til Samsungs største smarttelefon-skjerm noensinne. Galaxy Fold er et resultat av over åtte år med avansert ingeniørkunst og skjerminnovasjon, siden Samsung presenterte den første prototypen med brettbar skjerm i 2011.

  • Nytt materiale i skjermen: Den innvendige skjermen er brettbar. Å brette er en mer intuitiv bevegelse og en vanskeligere innovasjon å levere. Samsung fant opp en ny polymer og skapte et display som er rundt halvparten så tynt som et vanlig smarttelefon-display. Det nye materialet gjør Galaxy Fold fleksibel og holdbar, bygget for å vare.
  • Ny hengselmekanisme: Galaxy Fold åpnes som en bok – smidig og naturlig – og lukkes igjen med et tilfredsstillende klikk. For å få til dette har Samsungs ingeniører benyttet et sofistikert hengsel med flere sammenkoblede tannhjul. Systemet er skjult for å gi et sofistikert og elegant design.
  • Nye designelementer: Samtlige deler av det visuelle har blitt grundig gjennomgått – fra skjermen til dekselet og alle elementene du kan se og røre ved. Fingeravtrykkssensoren er plassert der du vanligvis hviler tommelen, for å enkelt kunne låse opp enheten. De to batteriene og øvrige komponentene er jevnt fordelt for å skape balanse i hånden. Enheten kommer i fargene Space Silver, Cosmos Black, Martian Green og Astro Blue, og hengselet med den graverte Samsung-logoen kompletterer det elegante utseende.

En helt ny opplevelse

Galaxy Fold ble skapt med smarttelefon-brukeren i bakhodet, med fokus på brukervennlighet. Den nye brukeropplevelsen skaper nye muligheter til å få mest mulig ut av din smarttelefon.

  • Multi-Active Window: Åpne opptil tre aktive apper samtidig uansett hva du jobber med eller spiller. Forbereder du til et film-maraton? Scroll gjennom de siste filmene og seriene, les gjennom de siste anmeldelsene og inviter venner til å delta i ditt maraton gjennom å dra-og-slippe trailere i en tekstmelding. Alt på én skjerm.
  • App-kontinuitet: Gjørintuitive og smidige overganger mellom det ytre displayet og hoveddisplayet. Når Galaxy Fold åpnes og lukkes vises programmet automatisk på den skjermen du bytter til. Ha oversikt over Instagram med enkel enhånds-scrolling for å holde oversikt over nyhetsfeeden og raskt sjekke varsler eller se gjennom dine venners stories. Når du vil ta et bilde, redigere et bilde eller se nøyere gjennom feeden, kan du åpne displayet for å få bedre oversikt uten avbrudd. Samsung har jobbet sammen med Google og Androids utvikler-community for å forsikre at brukernes favorittapper og tjenester er tilgjengelige for Galaxy Folds brukergrensesnitt.

Høy ytelse og bygget for å vare

Galaxy Fold er laget for den tyngste og mest intensive bruken, uansett om det er snakk om arbeid, spill eller deling som krever høy ytelse. Galaxy Fold er fylt med kraftfull hardware for å leve opp til høye krav.

  • Gjør mer: For å forsikre at alt flyter, til og med med tre apper åpne samtidig, kommer Galaxy Fold med den nyeste generasjons prosessor og 12GB RAM-minne, med ytelse tilsvarende en PC. Det sofistikerte doble batteri-systemet er spesielt utviklet for å holde det samme tempo som du gjør. Galaxy Fold kan også lade seg selv og en annen enhet samtidig via trådløs batterideling, når den er koblet til en lader, noe som gjør at du kan legge igjen din andre lader hjemme.
  • Ultimat multimedia-opplevelse: Galaxy Fold er designet for underholdning. Takket være oppslukende bilder på Dynamic AMOLED-displayet og skarp, og tydelig lyd fra stereo-høytalerne kalibrert av AKG, kommer dine favorittspill- og filmer til live gjennom rike farger og lyd.
  • Vårt mest allsidige kamera hittil: Uansett om du åpner eller bretter enheten finnes det et kamera som er klart til å fange øyeblikket. Med seks linser – tre bak, to på innsiden og en på forsiden har Galaxy Folds kamerasystem innebygget fleksibilitet. Dessuten innføres det en ny type multitasking der man blant annet har mulighet til å anvende andre apper samtidig som man har en videosamtale.

Spesifikasjoner

Skjerm Hovedskjerm: 7.3” QXGA+ Dynamic AMOLED (4.2:3) Front-skjerm: 4.6” HD+ Super AMOLED (21:9) *Skjermen er målt diagonalt som fullstendig rektangel, uten hensyn til avrundede hjørner.
Kamera Cover
Bakre Ultra-Wide: 16MP, F2.2 Wide: 12MP (2PD), F1.5/F2.4, OIS Tele: 12MP, F2.4, OIS
Front Wide: 10MP (2PD) F2.2 RGB depth: 8MP, F1.9
Prosessor 7nm 64-bit Octa-core prosessor
Minne / Lagring 12GB RAM(LPDDR4x), 512GB (UFS3.0) *Brukerminnet er mindre enn det totale minnet som følge av lagring av operativsystem og software. Det faktiske brukerminnet kan variere avhengig av operatør, og kan endres med oppdateringer av software. *Ingen MicroSD slot
Batteri 4,380mAh(typical)* Fast Charging fungerer både for trådløs lading og med lader Lading med kabel kompatibelt med QC2.0 og AFC

Trådløs lading kompatibel med WPC og PMA
*4,380mAh (typisk) referer til den normale verdien av batterikapasiteten som ble testet under tredjeparts labtester. Den typiske verdien er estimert gjennomsnittsverdi basert på batterikapasitetsavvik i løpet av testene. Minste kapasitet er 4,275mAh. Den faktiske batterilevetiden kan variere avhengig av nettverksmiljø, bruksmønster og andre faktorer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse